Politica de retur

Returul produselor achizitionate din magazinul online

Compania Atelierul de adidasi SRL ofera clientilor sai returnarea produselor conform politicii interne si a legislatiei in vigoare in decurs de 14 zile.

Serviciul retur se asigura in conditiile urmatoare:
– Produsele achizitionate din stoc se returneaza in maximum 14 de zile calendaristice de la achizitie;
-Clientul prezinta in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeste achizitionarea produselor in cauza (si documentele insotitoare);

-Produsele sunt returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate) cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);

Nu se accepta returnarea produselor folosite sau asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract sau returnarea lor, bunurile confectionate, realizate sau personalizate dupa specificatiile Cumparatorului la o noua comanda.

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur de mai jos.

  Returul produselor curatate / reparate / personalizate

  Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii sunt exceptate de la dreptul de retragere, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

  -contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

  Astfel, la serviciile achiziționate de pe Site-ul atelieruldeadidasi.ro clientul poate renunța în termen de maxim de 24 ore de la ridicarea produselor de către curier. În măsura în care doriți să renuntati la serviciile achiziționate vă rugăm să trimiteți un mail la adresa atelieruldeadidasi.ro cu mențiunea „Cerere de retur” în care să menționați numele, e-mailul si data la care ați plasat comanda și vom proceda la rambursarea sumei achitate pentru serviciile achiziționate de la noi.

  În măsura în care anularea comenzii se face după ce produsele au fost ridicate de la client în vederea prestării serviciilor, orice costuri de curierat vor fi suportate de client.

  Restituirea sumelor provenite din returnarea comenzilor

  Prin restituire in contul de card, in cazul comenzilor achitate prin cardul de debit sau de credit.
  Prin virament bancar, pentru platile efectuate prin transfer bancar (ordin de plata), inclusiv cele achitate prin mobile sau internet banking.

  Termenul maxim este de 14 zile de la receptionarea notificarii de retur, cu conditia sa receptionam produsele returnate in acest interval de timp.