1. Dispozitii generale

1.1 Prezentul document constituie contractul dintre dumneavoastra, in calitate de Utilizator al website-ului atelieruldeadidasi.ro si Atelierul de Adidasi SRL, in calitate de proprietar al platformei.

1.2 Accesand website-ul si utilizand serviciile de pe pagina atelieruldeadidasi.ro, confirmati faptul ca ati citit Termenii si Conditiile, le acceptati, intelegeti si respectati pe deplin. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia de a inceta, de indata, accesarea platformei si utilizarea serviciilor!

1.3 Prevederile din aceste Termeni si Conditii se aplica pentru intreaga durata de utilizare, durata care se reinnoieste cu fiecare accesare a platformei Atelierul de Adidasi.

1.4 Prezentul document are rolul de a expune scopul platformei, a stabili conditiile de utilizare a serviciilor noastre, drepturile si obligatiile fiecarei parti, precum si limitele de raspundere ale acestora.

1.5 Va indemnam sa verificati Termenii si Conditiile la fiecare utilizare. Vom face actualizari atunci cand, de exemplu, vom lansa un nou serviciu sau o noua functionalitate sau schimbam modul in care furnizam un serviciu sau suntem nevoiti sa ne conformam unei noi cerinte legale. in aceste conditii, ultima versiune va fi intotdeauna cea aplicabila.

2. Cine suntem?

Magazinul online disponibil la adresa de internet („atelieruldeadidasi.ro) este detinut si administrat de societatea ATELIERUL DE ADIDASI SRL, persoana juridica romana, cu sediul social situat in soseaua Bucuresti-Magurele nr. 47 N, Bloc Tronson 1, Scara A, Etaj 2, Apartament 9, Bucuresti sector 5, email contact@atelieruldeadidasi.ro telefon: 0726891133, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/16760/2020 CUI 43413329, Cod IBAN RO42INGB0000999910960379

capital social subscris si varsat in valoare de 200 lei („Atelierul de Adidasi, „Societateasau „Vanzatorul).

3. Scop

3.1 Acest site este o platforma de ecommerce a serviciilor profesionale si specializate de curatare incaltaminte, detaliate la sectiunea „Servicii oferite” de pe website.

3.2 Pentru informatii suplimentare despre serviciile oferite va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@atelieruldeadidasi.ro sau la numarul de telefon 0726891133.

4. Produse si preturi

4.1 Descrierea serviciilor, a felurilor de curatare si igienizare a produselor, precum si1 preturile fiecarui pachet de curatare prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila.

4.2 Atelierul de Adidasi SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor prezente pe site-ul atelieruldeadidasi.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile de pe site au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Companiei.

5. Mecanismul de prestare a serviciilor

Primirea incaltamintei se va face numai cu acordul si pe raspunderea clientului, in urma consultarii acestei sectiuni. Incredinţarea articolelor catre Atelierul de Adidasi reprezinta acceptul tuturor condiţiilor generale afisate atat in locatie cat si pe acesta pagina.

5.1 Primirea incaltamintei se va face numai cu acordul si pe raspunderea clientului, in urma confirmarii comenzii pe canalele digitale in care aceasta s-a plasat.

5.2 Curatarea se realizeaza atent, in functie de indicatiile inscrise pe etichetele sau pe cutiile acestora. in cazul in care acestea lipsesc, Atelierul de Adidasi este absolvita de orice raspundere, curatarea obiectului facandu-se pe raspunderea clientului.

5.3 Daca clientul solicita curatarea incaltamintei intr-un mod contrar opiniei specialistului, aceasta se va face pe riscul sau.

5.4 Ne rezervam dreptul de a refuza primirea articolelor in cazul in care aspectul indica prezenta unor factori de infectie sau au un aspect respingator. In cazul acceptarii acestor produse, datorita faptului ca necesita atentie speciala, pretul va fi stabilit cu clientul.

5.5 Atelierul de Adidasi nu isi asuma raspunderea pentru incaltamintea deteriorata adusa la curatat.

5.6 Atelierul de Adidasi nu isi asuma raspunderea pentru petele dificile care nu ies in urma unor procese repetate de detasare si curatare sau pentru deteriorarea materialului in urma acestora.

5.7 Daca obiectele predate isi modifica forma sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a colorantilor, dezlipire etc.) Atelierul de Adidasi este absolvita de raspundere.

5.8 Articolele din piele naturala si blana naturala sau cele care contin componente din aceste materiale se vor curata pe raspunderea clientului. Pot aparea modificari de dimensiune, modificari de culoare accentuate, ruperi ale pielii etc.

5.9 Tarifele vor fi percepute conform listei de tarife afisata pe acest site si pe canalele digitale in care s-a efectuat comanda. Daca din lista de tarife lipseste denumirea unui obiect, pretul se va stabili prin comparare cu tariful acelor articole care au forma asemanatoare sau in functie de cantitatea de munca depusa.

5.10 Atelierul de Adidasi nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor la termen, datorate unor cauze de forta majora (lipsa energiei electrice, lipsa de apa etc.), dar se obliga sa anunte clientul asupra acestor fapte in cel mai scurt timp posibil.

5.11 In cazul deteriorarii grave a articolelor din cauza Atelierul de Adidasi sau in cazul furtului prin efractie din unitate constatat de organele de politie, firma va oferi despagubiri reprezentand de maxim zece ori costul curatarii acelui obiect, in termen de maxim 30 de zile de la constatare. Produsul despagubit ramane in posesia Atelierul de Adidasi.

5.12 In cazul in care produsul este curatat conform etichetei firmei producatoare si se deterioreaza, Atelierul de Adidasi nu raspunde pentru daunele cauzate. Clientul se poate adresa unui expert tehnic neutru.

5.13 Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, branturilor, sireturilor, a ornamentelor, desfacerea lipiturilor confectiilor, Atelierul de Adidasi nu poate fi facuta raspunzatoare.

5.14 Eventualele obiectii trebuie facute in momentul ridicarii articolelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

5.15 Obiectele neridicate in termen de 30 de zile se considera abandonate.

Continutul prezentului document se poate schimba, fara a fi necesara o informare prealabila.

6. Politica de retur

6.1 Returul produselor achizitionate din magazinul online

Compania Magazinul de adidasi SRL ofera clientilor sai returnarea produselor conform politicii interne si a legislatiei in vigoare in decurs de 14 zile.

Serviciul retur se asigura in conditiile urmatoare:
– Produsele achizitionate din stoc se returneaza in maximum 14 zile calendaristice de la achizitie;
-Clientul prezinta in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeste achizitionarea produselor in cauza (si documentele insotitoare);

-Produsele sunt returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate) cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);

Nu se accepta returnarea produselor folosite sau asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract sau returnarea lor, bunurile confectionate, realizate sau personalizate dupa specificatiile Cumparatorului la o noua comanda.

In cazul in care, acestea prezinta avarii vizibile la primirea mobilierului, produsele se vor remedia sau se vor inlocui in cel mai scurt timp, depinzand de gravitatea defectiunii/avarii.

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur de mai jos.

  6.2 Returul produselor curatate / reparate / personalizate

  Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii sunt exceptate de la dreptul de retragere, in ceea ce priveste contractele la distanţa si contractele in afara spaţiilor comerciale urmatoarele:

  -contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinţa de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist.

  Astfel, la serviciile achizitionate de pe Site-ul atelieruldeadidasi.ro clientul poate renunta in termen de maxim de 24 ore de la ridicarea produselor de catre curier. in masura in care doriti sa renuntati la serviciile achizitionate va rugam sa trimiteti un mail la adresa atelieruldeadidasi.ro cu mentiunea „Cerere de retur” in care sa mentionati numele, e-mailul si data la care ati plasat comanda si vom proceda la rambursarea sumei achitate pentru serviciile achizitionate de la noi.

  In masura in care anularea comenzii se face dupa ce produsele au fost ridicate de la client in vederea prestarii serviciilor, orice costuri de curierat vor fi suportate de client.

  Restituirea Sumelor Provenite Din Anularea Comenzilor

  Prin restituire in contul de card, in cazul comenzilor achitate prin cardul de debit sau de credit.
  Prin virament bancar, pentru platile efectuate prin transfer bancar (ordin de plata), inclusiv cele achitate prin mobile sau internet banking.

  Termenul maxim este de 14 zile de la receptionarea notificarii de retur, cu conditia sa receptionam produsele returnate in acest interval de timp.

  6. Obligatiile cumparatorului

  6.1 Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii ii sunt solicitate pentru completarea unui formular de pe platforma. in cazul in care Atelierul de Adidasi SRL are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de Site. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile Atelierul de Adidasi SRL.

  7. Drepturi de autor

  7.1 Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a Atelierul de Adidasi SRL.

  7.2 Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau publicata pe alt site. Atelierul de Adidasi SRL nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum nici in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

  8. Continutul site-ului

  8.1 Informatiile din acest site au fost introduse cu scopul de transmite informatii actualizate. Atelierul de Adidasi SRL nu garanteaza ca informatiile continute in acest site nu contin erori si asigura ca va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor neconcordante.

  8.2 Atelierul de Adidasi SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site.

  8.3 Compania isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

  8.4 Website-ul contine o sectiune de Blog prin care Compania va posta, in mod periodic, articole cu noutati si informatii utile pentru a tine Utilizatorii informati cu privire la subiecte ce tin de obiectul de activitate.

  8.5 Platforma atelieruldeadidasi.rocontine o sectiune de Rezultate in care sunt cuprinse recenzii de la persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de catre Compania noastra, precum si o sectiune de Solicitare sfaturi, unde Utilizatorul poate cere parerea unui expert in curatarea si intretinerea incaltamintei.

  9. Link-uri catre platforme externe

  9.1 Compania poate utiliza/afisa/furniza link-uri catre aplicatii/platforme/website-uri exploatate de catre terti, cu acordul acestora. in cazul in care dumneavoastra le accesati, nu suntem responsabili pentru modalitatea in care le utilizati, nu garantam si nu raspundem pentru nicio aplicatie/platforma/website pentru care furnizam link-uri prin intermediul website-ului atelieruldeadidasi.ro. in acest caz aveti obligatia de a consulta Termenii si Conditiile, precum si Politicile fiecarei platforme externe.

  9.2 in cazul in care aplicatii/platforme/website-uri terte ofera link-uri catre continutul atelieruldeadidasi.ro nu inseamna implicit ca avem o legatura cu website-ul respectiv sau sa prezumati asocierea sau afilierea noastra la/cu acele aplicatii/platforme/website-uri.

  10. Limite ale raspunderii

  10.1 Limite generale ale raspunderii

  10.1.1 Atelierul de Adidasi SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. De asemenea, imaginile cu rezultatele curatarii prezentate pe website sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot sa difere de imagini in orice mod.

  10.1.2 Compania nu recunoaste, in mod expres, nicio garanţie, explicita sau implicita, privind Site-ul si utilizarea acestuia de catre dumneavoastra.

  10.1.3 Atelierul de Adidasi SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclama sau al oricarui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, si nici nu va fi responsabil pentru efectuarea vreunei tranzacţii intre dumneavoastra si terţi furnizori de produse sau servicii.

  10.1.4 Atelierul de Adidasi SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, date sau alte pierderi derivate din:

  (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul;

  (b) declaraţii sau conduita a oricarui terţ in ceea ce priveste Site-ul;

  (c) inexactitaţi, greseli sau erori de conţinut;

  (d) leziuni personale sau daune aduse proprietaţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului;

  (e) orice defecte de program, virusi, „cai troieni” sau entitaţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de catre un terţ;

  10.2 Limite speciale ale raspunderii

  10.2.1 Curatarea incaltamintei se realizeaza in conformitate cu instructiunile stabilite de producator si inscrise pe etichete sau pe cutii. Daca produsul nu are cutie sau eticheta cu recomandarile de intretinere, Clientul isi asuma raspunderea pentru orice daune produse ca urmare a procesului de curatare si igienizare. Acelasi principiu se aplica si in cazul in care Clientul solicita curatarea intr-un mod ce nu corespunde cu instructiunile de pe eticheta.

  10.2.2 Compania garanteaza doar pentru serviciile profesionale de curatare, nu si pentru cele de igienizare, acestea fiind garantate de testele efectuate de catre producator. De asemenea, Compania garanteaza ca efectueaza toate procedurile conform indicatiilor producatorilor.

  10.2.3 Ambele parti cunosc si sunt de acord cu o uzura de 30% pentru orice incaltaminte predata si care urmeaza a fi supusa serviciilor profesionale si specializate de curatare.

  10.2.4 Verificarea cantitativa si calitativa a bunurilor se face la momentul predarii acestora catre Client, iar daca bunurile sunt predate prin serviciul de curierat in termen de cel mult 3 zile de la primirea acestora. Orice contestatii sau reclamatii ulterioare nu vor fi luate in considerare.

  10.2.5. Compania isi rezerva dreptul de a efectua poze in cazul oricaror defectiuni pe care le prezinta incaltamintea inainte de a efectua procesul de curatare. Clientul agreaza ca aceste fotografii fac dovada oricaror defectiuni anterioare procesului de curatare, iar orice raspundere din partea Companiei pentru acestea este exclusa.

  10.2.5 Obiectele care nu au putut fi livrate in termen de 30 de zile se considera abandonate.

  10.2.6 Articolele din piele naturala si blana naturala sau cele care contin componente din aceste materiale sau orice alte combinatii de materiale se vor curata exclusiv pe raspunderea clientului. Clientul intelege ca in cazul acestor articole pot aparea modificari de dimensiune, modificari de culoare accentuate, ruperi ale pielii, etc.

  10.2.7 Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, branturilor, sireturilor, ornamentelor sau pentru desfacerea lipiturilor confectiilor, Compania nu poate fi facuta raspunzatoare.

  10.2.8 Compania nu isi asuma raspunderea pentru petele dificile care nu ies in urma unor procese repetate de curatare sau pentru deteriorarea materialului in urma procedurilor. De asemenea, Compania nu raspunde pentru eventualele deteriorari sau modificari asupra bunurilor care fac obiectul curatarii daca provin din pricina unor vicii ascunse ale produsului sau materialului, a unei defectiuni sau calitatii scazute a materialului, a tesaturii sau a pigmentului sau care au fost deteriorate cu toate ca produsul a fost curatat ca urmare a respectarii etichetei firmei producatoare.

  10.2.9 in cazul in care Clientul contesta calitatea serviciilor prestate, Partile vor numi un expert pentru evaluarea calitatii bunului si a serviciilor efectuate. Costurile angajarii unui expert sunt suportate de catre partea care contesta calitatea serviciilor prestate. in cazul in care expertul dovedeste ca pierderea sau deteriorarea bunului a fost cauzat de personalul Companiei prin neaplicarea corecta a procesului de curatare, Compania va acorda despagubiri de maxim 70% din valoarea produsului respectiv, dar nu mai mult de 350 lei, in termen de 30 de zile de la finalizarea expertizei. Aceleasi limite de despagubire se aplica si in cazul furtului prin efractie din unitate constatat de organele de politie.

  10.2.10 Compania isi rezerva dreptul de a refuza bunurile care sunt intr-o stare avansata de uzura sau degradare, care denota prezenta factorilor de infectie sau prezinta defecte.

  11. Publicitatea

  11.1 atelieruldeadidasi.ro poate afisa reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea atelieruldeadidasi.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare, precum si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

  12. Modificari

  12.1 Compania isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul Termenilor si Conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.

  12.2 Ne rezervam dreptul de a schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al paginii, in orice moment, in functie de oportunitatile tehnice si comerciale analizate si in functie de avansul tehnologic. in aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii paginii web pe intreaga perioada a modificarilor sau ulterior.

  13. Confidentialitate

  13.1 Compania asigura confidentialitatea tuturor informatiilor, de orice natura, pe care utilizatorii le vor furniza pe pagina atelieruldeadidasi.ro.

  13.2 Pentru mai multe detalii referitoare la confidenţialitatea datelor, prelucrarea si stocarea acestora, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate afisata pe site.

  14. Forta majora

  14.1 Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Compania nu poate fi facuta responsabila pentru nici o intarziere si/sau eroare in continutul furnizat rezultand direct sau indirect din cauze care nu depinde de vointa sa.

  14.2 Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la atelieruldeadidasi.ro, lipsa functionarii conexiunii la Internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele atelieruldeadidasi.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

  15. Legislatie aplicabila si litigii

  15.1 Acest document Termeni si Conditii, precum si utilizarea paginii atelieruldeadidasi.ro sunt guvernate de legile aflate in vigoare din Romania.

  15.2 Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din lume, iar fiecare din aceste tari au legi care pot fi diferite de cele din Romania, prin accesarea site-ului sunteti de acord sa se aplice legislatia din Romania la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site.

  15.3 in caz de aparitie a oricarui litigiu referitor la raportul contractul sau rezultat din sau in legatura cu incheierea, interpretarea, executarea ori incetarea acestuia, acesta va fi solutionat pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, solutionarea conflictelor este de competenta exclusiva a instantelor in a carei circumscriptie Compania isi are sediul.

  15.4 in cazul declararii vreuneia din clauzele prezentului Document nula sau inaplicabila, restul clauzelor vor continua sa isi produca efectele, iar clauza declarata nula sau inaplicabila va fi inlocuita de o noua clauza care sa reflecte cat mai apropiat cu putinta vointa Companiei.

  16. Suport

  16.1Pentru orice intrebari sau sesizari, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@atelieruldeadidasi.ro sau la numarul de telefon 0726891133.

  Prezentul document a fost actualizat in data de 26 octombrie 2021.